Edsbergs Torg 11
192 52 Sollentuna
Tel : 08 - 35 84 50
info@opticway.se
Sortiment
Sortiment

Jaguar
Jaguarkollektionen är designad för män med en känsla för tradition och ungdomlig stil. Sofistikerade och tidlösa precis som en Jaguar tillverkas bågarna med exakt hantverk.


Menrad
I mer än 100 år har familjen Menrad designat och tillverkat klassiska dam- och herrkollektioner för den breda publiken. Designspråket är klassikt återhållsamt med en ton av finess. Kollektionen innehåller ett rikt utbud av stora herrbågar som idag har blivit en bristvara.

Guess
GUESS grundades 1981 av Marciano bröderna, som lämnade södra Frankrike i strävan efter den amerikanska drömmen. Inspirerat av ett europeiskt inflytande sätter Marciano sin innovativa känsla på klädindustrin, omdefinierar denim.

En av deras ursprungliga design var en stonewashed, slim-passande jean, 3-zip Marilyn. Bloomingdale var den första varuhuset som välkomnade varumärket genom att beställa två dussin par jeans. De försvann från hyllorna på bara några timmar. Detta var början på en lång framgångshistoria.
 
Marcianos vision flyttade varumärket till nya gränser. GUESS blev en symbol för en ung, sexig och äventyrlig livsstil.
 
Under årtionden uppmanade GUESS folk att drömma med sina ikoniska och tidlösa reklamkampanjer och förvandlade okända ansikten till kända modeller, bland annat Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni och Naomi Campbell.
 
Idag är GUESS ett globalt livsstilsmärke med ett komplett utbud av kläder och accessoarer, 19 licenspartner och 1 705 butiker i över 80 länder.

Tommy Hilfiger
Klassiska amerikanska bågar med det lilla extra, från tuffa färger till elegant design. Tommy Hilfiger blandar dåtidens elegans med framtidens påhittighet för att skapa ett varumärke för dagens livsstil.

Dior
Dior : stort, glittrande, banbrytande, high fashion. Bågarna sticker ut med trendriktiga detaljer och konstnärliga skalmar - det syns när det är Dior!

Archipelago
Archipelago of Scandinavia (Engelska för: den skandinaviska skärgården). En designdriven kollektion ifrån hjärtat av helig skandinavisk natur-skärgården. Kollektionen är gjord med tanke på de som vill synas och andasattityd. Designen utgår från havets färger och strukturer, det enkla och naturnära.

Oscar de la Renta
Eleganta, glamorösa bågar med utsöktdetaljarbete med infrästa mönster och Swarovsky stenar, milda vackra färgermed inslag av guld och silverfärgad metall.

GANT
GANT är ett livsstilsmärke, med ett amerikanskt sportkläderarv, som erbjuder modernt högkvalitativt avslappet slitage med en europeisk touch.

Företagets värderingar är baserade på sitt äkta amerikanska östkustarv, som går tillbaka till lanseringen av varumärket 1949. Sedan dess har GANT utvecklats ytterligare, inspirerat från Europa när det gäller tyger, mönster och livsstilsinflytande.


HARLEY DAVIDSON
Allt började med motorcyklar, kärnan i Harley-Davidson-upplevelsen.
1903 samarbetade William Harley med Arthur, William och Walter Davidson för att bygga sin första motorcykel i en 10 'x 15' shed i en Milwaukee bakgård. Deras skapande har blivit inte bara en fixtur på världens vägar, utan en symbol för frihet, äventyr och individualitet.

Varumärket Harley-Davidson är ett av världens mest erkända och respekterade varumärken. Dess anhängare är överlägset några av de mest hängivna märkesentusiasterna i världen.
 
Harley-Davidson är ett globalt livsstilsföretag med ett komplett utbud av kläder och accessoarer, och över 1500 butiker över hela världen.
 

MAX MARA

MARC JACOBS

CARRERA

JIMMY CHOO

MARC BY MARC

SMITH