Synundersökningar

 

Leg. optiker av Socialstyrelsen

OPTICWAY

Synundersökning - Glasögon

Syftet med synundersökning är att en legitimerad optiker tar reda på vad du ser på långt håll, nära håll, finns det behov av eventuella, avståndsglasögon, läsglasögon, skytteglasögon eller arbetsglasögon/terminalglasögon. Tänk på att man inte nödvändigtviss behöver se dåligt, för att bära glasögon utan i vissa fall använder man glasögon för att motverka huvud/ögonvärk, trötta ögon, röda ögon/ögonlock och gruskänsla i ögonen mm. Man bör undersöka ögonen varannat år hos en leg. optiker.

Opticway är specialiserad inom skyttesport, skytteglasögon, pistolskytte och gevärskytte och vår skytteoptiker hjälper dig att hitta rätta glasögon inom din skyttegren.

 

Du får alltid genom en leg. Optiker reda på undersökningsresultatet och förslag till åtgärd direkt efter synundersökningen. Om det visar sig att din synnedsättning bero på andra orsaker så som ögonsjukdom eller andra ortoptiska problem, så får du information direkt av optikern och därefter kan optikern remitera dig till rätt specialist för vidare utredning eller behandling.

                                              

OPTICWAY

Edsbergs Torg 11

192 52 Sollentuna

Tel. 08-358450

Måndag - Onsdag             10 - 18

Torsdag                             10 - 16 

Fredag                               10 - 18

Lördag                               11 - 14

Söndag                              Stängt

info@opticway.se

www.opticway.se

 

instagram

Copyright © All Rights Reserved